Streef niemand na

Gepubliceerd op 13 januari 2019 om 14:31

 Streef niemand na, alleen jezelf.

Als je wil ontwikkelen in het leven of je ligt onder in de put, of je bent ziek dan kom je met spiritualiteit in aanraking.

Dat is prima om jezelf weer terug te vinden, je weer goed te voelen, bewuster te worden, te groeien.

Je krijgt van heel veel bronnen allerlei tools aangereikt. Je voelt je in het begin als een kind in een snoepwinkel zoveel aanbod is er op de markt.  Kijk wat er bij jou past ben niet bang, ontdek wat er wordt aangeboden en wat jij echt graag zou willen. De ene zegt het zijn alleen de engelen de andere zegt het is alleen het sjamanisme. Laat ik nu de ene zijn die zegt het is niet of of.

Voor mij is het en, en, en, en,  en. Niks is fout bij het ene of het andere. Gebruik de tool uit die stroming die bij je past en dat te samen maakt jou echt jijzelf je eigen unieke zelf.

Leer van de leraar en vervolg je weg weer, streef niemand na zet niemand op een voetstuk we zijn allemaal zoekende, we zijn allemaal mensen, en samen vissen we in dezelfde vijver.  De een vindt het wat vlugger dan de ander gun je de tijd niks loopt weg.

Ga niet alleen in je eigen modder liggen en roep “help me toch” Dat mag je roepen…. zeker je hulpvraag wordt altijd gehoord en er wordt je altijd een tool aangereikt altijd weer opnieuw.

Maar daarna verwijder de modder sta op GEBRUIK JE TOOL en ga verder. Blijf niet in de modder liggen me de gedachte “ik ben toch niet te helpen”.

Hola hola dan zal je zinken zeker weten.

We zullen ieder voor zich zelf moeten knokken om ons weer goed te voelen, te leren zien maar dan ook ECHT zien, leren voelen, leren luisteren naar wat ons innerlijk ons te vertellen heeft. Klamp je aan niemand maar dan ook aan niemand vast. Luister, leer, knok, voel en  sta telkens weer overeind en ga ervoor…..iedere dag opnieuw…… ben de gladiator van jouw eigen leven!  

Liefs, Mia

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.